werkwijze fotoshoot zwangerschap

Vol verwachting… Vol verwondering… In Volle glorie!
Een heel bijzondere tijd, waarvan je graag iets wilt bewaren

Die bolle buik verdient een fotoshoot!

Zwanger zijn, het is een unieke ervaring. Straks is die mooie, volle buik weer verdwenen. Met foto’s bewaar je de herinnering, zodat je later nog vaak met ongeloof kunt staren naar het blijvende bewijs van je trotse toeter.
In de studio werken we een aantal composities uit. Je kunt hiervoor ter voorbereiding bijvoorbeeld kijken naar de zwangerschapsfoto’s op mijn website.
We variëren met kleding (danwel geen kleding), belichting en set. Ook zijn je partner en eventuele kinderen van harte welkom om mee te poseren. Wil je gezellig een vriendin of je moeder meenemen; dat kan natuurlijk ook. En natuurlijk nemen we rustig de tijd, je bent tenslotte zwanger…
En is dit het moment om jezelf nog eens extra te verwennen? Visagie & styling behoort tot de mogelijkheden.

Het resultaat

Van alle gemaakte foto’s maak ik een selectie welke ik bewerk tot een prachtig eindresultaat. Ik selecteer daarbij op compositie, technische criteria en natuurlijk op de juiste blik en houding.
Met het laten maken van deze unieke portretten heb je een investering gedaan in een blijvende herinnering. Zo’n investering verdient meer dan een CD in een laatje of een afdruk van een inferieure afdrukcentrale. Vandaar dat ik jullie graag adviseer in de afronding, zodat er straks echt een top-stuk aan de wand hangt. Na afloop van de shoot laat ik graag zien wat er zoal mogelijk is en waar dit gedaan wordt.

Marieke Koudstaal Fotografie - Amersfoort