Werkwijze Kinderfoto’s (Small & Medium)

Die ene foto die echt laat zien wie je kind is. De foto die over jaren nog even krachtig is als vandaag en nog steeds een ereplaats boven de bank verdient. Daar ga ik naar op zoek. We nemen rustig de tijd en maken het gezellig, zodat je kind zich kan ontspannen. Die ene foto komt dan vanzelf ineens voorbij. Dit hoeft niet perse de breedlachende versie te zijn. Soms is een serieuze of dromerige blik juist karakteristiek voor jouw kind.

Om de focus totaal op je kind te leggen houden we het qua kleding heel eenvoudig. Een zwart of wit T-shirt of hemd is precies goed. Maar ook blote schouders zijn mooi.
De foto’s worden gemaakt tegen 2 verschillende achtergronden. Natuurlijk kan dit tegen een lichte/witte of zwarte achtergrond. Maar ook een van de ‘houten’ wanden is mogelijk.

De selectie

Tijdens een shoot maak ik veel foto’s. Na de shoot begint een lastig klusje; het selecteren. Uit alle foto’s kies ik de 6 beste foto’s, welke worden bewerkt op kleur en contrast. Krasjes, pukkeltjes en andere oneffenheden worden netjes weggewerkt. Daarnaast wordt van elke foto ook zwartwit-versie gemaakt. Deze foto’s worden vervolgens op hoge resolutie op CD gezet. Na 2 weken kunt u deze thuis op de mat verwachten.

Het resultaat

Met het laten maken van deze unieke portretten van uw kind heeft u een investering gedaan in een blijvende herinnering. Zo’n investering verdient meer dan een CD in een laatje of een afdruk van een inferieure afdrukcentrale. Vandaar dat ik jullie graag adviseer in de afronding, zodat er straks echt een top-stuk aan de wand hangt. Na afloop van de shoot laat ik graag zien wat er zoal mogelijk is en waar dit gedaan wordt.