Liquid Love

Sinds ik moeder ben is de wereld veranderd. De mijne in ieder geval. Ik ben betoverd door het moederschap. En als ik moeders zie die dit net zo ervaren dan wordt mijn geluk alleen maargroter! Daarom wil ik graag gelukkige moeders met hun kleintjes fotograferen. En dan het liefst op het moment dat ze hun pukkie voeden. Zelf ervaar ik op dat moment mijn moederliefde in het kwadraat. Zijn er moeders die willen poseren met hun dreumes (kleintjes vanaf een maand of 10) aan de borst? Dan laten we samen zien hoe mooi het is!

Comments
 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.

 • Lisette 24 mei 2013 at 20:06

  Hoi Marieke,
  Ik voed mijn ‘baby’ ook nog, wanneer ze maar wil. Ze is nu 14 maanden:) En wij zijn héél gelukkig samen, de rustmomentjes zijn heerlijk en als we dan diep in elkaars ogen kijken kan de rest van de wereld me werkelijk gestolen worden:) (behalve zoon van 7 dan, die mag door niemand gestolen worden, hihi).

  Denk alleen dat ik inmiddels iets te laat dit blogje gelezen heb, want je oproep is al hééél erg lang geleden:)

  Groet,
  Lisette

 • Ursula 10 augustus 2012 at 19:39

  prachtige foto’s! Ik geef zelf ook borstvoeding aan mijn dochter, zij is alleen pas 4 maanden en nog geen 10 maanden. Ben wel van plan om tot minstens 6 maanden door te voeden en daarna zie ik wel verder, ik wil je best helpen alleen het duurt nog even voor mijn dochter 10 maanden is..

 • Chantal 4 juni 2012 at 10:37

  Wouw!! mooie foto’s van een mooi moment, heb ook een dochter van 2 maand die de borst krijgt! en et blijft toch iets moois.

 • Jose 3 november 2011 at 19:48

  Heel erg mooi in beeld gebracht. Ik ben al uit het voeden. Was anders graag bij je langs gekomen!!!